تاريخ انتشار : 1401/09/28 - 05:18
كد :53
مخزن هوایی گالوانیزه
مخازن هوایی گالوانیزه در همه انواع، کاربرد یکسانی دارند. قرار گرفتن در ارتفاع این منبع باعث ایجاد فشار می شود. این مشکل ممکن است از استفاده از پمپ برای انتقال آب جلوگیری کند.
مخزن هوایی گالوانیزه یکی از مهم ترین تجهیزات ذخیره آب است که در صنایع مختلف برای ذخیره و انتقال آب مورد استفاده قرار می گیرد. ذخیره آب در منابع ذخیره هوایی نقش مهمی در تامین آب شرکت ها و سوله های صنعتی دارد و در برخی از ساختمان ها و ویلاها مورد استفاده قرار می گیرد.
هنگام استفاده از مخازن ذخیره هوایی، تا حد امکان از پمپ استفاده نمی شود.
انواع مخازن هوایی
به طور کلی مخازن هوایی گالوانیزه در انواع مختلفی تولید می شوند. این مخزن طراحی بسیار ساده ای دارد که از فونداسیون، پایه و بدنه تولید می شود. یکی از پارامترهای طبقه بندی مخازن هوایی می تواند شکل بدنه آن باشد.
این مخازن به انواع فلزی، پلاستیکی، بتنی و چوبی تقسیم می شوند. منابع ذخیره هوایی با ظرفیت 1000 تا 500000 لیتر بر اساس استاندارد قابل تولید می باشد. حجم های مورد نظر مشتری نیز وجود دارد که توسط مهندسان بر اساس استاندارد طراحی شده است.
مخازن فلزی بر اساس موارد زیر طبقه بندی می شوند:
نحوه کار مخازن هوایی
مخازن هوایی گالوانیزه در همه انواع، کاربرد یکسانی دارند. دلیل استفاده از هر یک از آنها را می توان بر اساس نوع شرایط استفاده از این مخازن و بررسی ادله اقتصادی آن دانست. این مخازن در اندازه ها، حجم ها و ارتفاع های مختلف تولید می شوند. قرار گرفتن در ارتفاع این منبع باعث ایجاد فشار می شود. این مشکل ممکن است از استفاده از پمپ برای انتقال آب جلوگیری کند.
این منابع به طور گسترده در شهرهای صنعتی و مسکونی استفاده می شود. زیرا می تواند با حجم آب تعیین شده از قبل جریان مورد نظر را تامین کند. این مخزن علاوه بر تامین فشار و دبی آب مورد نظر می تواند برای ذخیره سازی نیز استفاده شود.
![مخزن هوایی گالوانیزه مخزن هوایی گالوانیزه](/Uploads/Public/news/6bdb90cbd7ef43adbe7ecf98bd0b90b1.jpg)
جنس مخزن هوایی
منبع هوایی از ورق گالوانیزه و ورق فولادی 304 یا 316 ساخته شده است. در رایج ترین حالت می توان از ورق فولادی (کربن استیل) با st-37 و اپوکسی بدنه از داخل استفاده کرد و بیرون را رنگ کرده تا طول عمر آن بیشتر شود.
پایه مخازن هوایی
مخازن هوایی بر روی پایه قرار می گیرند. پایه های این مخزن باید بتواند جرم بدنه مخزن و آب موجود در آن را تحمل کند. و همچنین نیروهای خارجی که از عوامل محیطی وارد بدنه و پی مخزن می شوند. باید مد نظر قرار داده شود.
طراحی بدنه مخزن هوایی
طراحی مخازن ذخیره با توجه به نوع سیال و نوع استفاده انجام می شود. برای ذخیره آب در این مخازن عموما از ورق های فولادی و گالوانیزه استفاده می شود. ضخامت بدنه مخزن طبق فرمول های استاندارد تعیین می شود. مخازن بدنه کروی از رایج ترین انواع این مخازن هستند. معمولاً پس از ساخت بدنه، قسمت بیرونی مخزن رنگ آمیزی می شود و در صورت لزوم، قسمت داخلی آن روکش اپوکسی می گردد.
قیمت مخزن هوایی
مهم ترین قسمت بعد از بحث طراحی و تولید مخزن، قیمت است. عوامل زیادی روی قیمت تاثیر می گذارد. نوع طرح، نوع متریال و معیارهای تولید، نوع جوش و سایر پارامترها در قیمت بسیار تاثیرگذار است. یکی از نکات مهم در قیمت گارانتی اجرایی مخزن هوایی می باشد.