تاريخ انتشار : 1401/09/12 - 15:50
كد :44
راهنمای خرید مخزن سوخت
در این مقاله به بررسی راهنمای خرید مخزن سوخت در هنگام خرید و نکته های مهمی که باید در هنگام خرید مخزن سوخت به آن ها دقت شود، می پردازیم.
مخزن حمل سوخت به محفظه ای گفته می شود که برای ذخیره و نگهداری انواع مایعات سوختی در مکان هایی مانند هتل ها و برج ها و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.
به دلیل نیاز به مقاومت بالای این مخازن، باید دارای ویژگی های مناسبی باشند و در هنگام خرید این مخازن باید به این نکات توجه بسیاری شود.
در این مقاله به بررسی راهنمای خرید مخزن سوخت در هنگام خرید و نکته های مهمی که باید در هنگام خرید مخزن سوخت به آن ها دقت شود، می پردازیم.

مخزن سوخت
مخزن سوخت، به محفظه ای گفته می شود که برای ذخیره و نگهداری مواد و مایعات سوختی مانند نفت، گاز و بنزین مورد استفاده قرار می گیرد.
در ساخت بدنه این مخازن از ورق سیاه یا فولاد استفاده می کنند که مقاومت بالایی در برابر انواع تغییرات شیمیایی دارد و در نتیجه به دلیل تماس مداوم با مواد متنوع شیمیایی دچار تغییرات شیمیایی نمی شود و مواد و مایعات ذخیره شده در محفظه خود را، برای مدت طولانی و بدون تغییر نگهداری می کند.
استفاده از انواع آلیاژ های فلزی در ساخت بدنه این مخازن باعث افزایش مقاومت این مخازن در برابر انواع تغییرات آب و هوایی مانند گرما، سرما، ضربه و رطوبت می شود و در نتیجه به راحتی دچار تغییر شکل نخواهند شد.
مخازن سوخت با توجه به نیاز مصرف کننده در ظرفیت های 1000 لیتر الی 1000000 لیتر و در شکل های مستطیلی، عمودی، افقی و غیره تولید و عرضه می شوند.
لیست راهنمای خرید مخزن سوخت
در زیر به برخی نکته های مهمی که باید در هنگام خرید مخزن سوخت به آن دقت شود، می پردازیم.
جنس بدنه مخزن سوخت معمولا از استیل ورق سیاه و فولاد و بدون پوشش می باشد، زیرا باید در برابر تماس مداوم با انواع مایعات و مواد سوختی، مقاومت بالایی داشته باشد.
معمولا ضخامت بدنه این مخازن را براساس ضریب خوردگی سیال، فشار کاری منبع و ظرفیت آن، مشخص می کنند.
مخازن سوخت باید دارای یک تهویه مناسب باشند تا بتواند به راحتی انواع گاز های سمی تولید شده از سطح مواد و مایعات سوختی ذخیره شده درون محفظه را به بیرون هدایت کنند.
انواع مخازن سوخت باید دارای دربی بسیار محکم باشند تا از ورود نور و هوا به درون محفظه سوخت، جلوگیری نماید.
مخزن های سوخت باید بر روی بدنه خود دارای یک لول سنج یا سطح سنج مناسب و شفاف باشند، تا بتواند به راحتی، میزان و مقدار سوخت باقی مانده در محفظه را نشان بدهد، زیرا مصرف کننده این مخازن به دلیل پلمپ بودن درب، تنها به این روش می تواند از میزان و مقدار مواد سوختی باقی مانده در مخزن سوخت آگاهی پیدا نماید.
مخزن های سوخت باید در برابر حرارت بالا و آتش سوزی مقاومت بالایی داشته باشند، به طوری که در تماس با حرارت و آتش به آسانی شعله ور نشوند.
مخزن های سوخت را با توجه به ظرفیت و شکل آن ها در مواردی مانند زمین های کشاورزی، بیمارستان ها، پالایشگاه ها، منازل مسکونی، مجتمع های اداری، تجاری، تفریحی، مورد استفاده قرار می دهند.