گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1400/10/26 - 11:10
كد :18

مزایای استفاده از مخزن گالوانیزه

مخزن گالوانیزه در زمره پر مصرف ترین مخزن آب در احجام پایین میباشند. مخازن آب گالوانیزه قابلیت ساخت در محل یا در کارخانه را دارا میباشند.

مخزن گالوانیزه  

ورق های گالوانیزه سرد و گالوانیزه گرم با استفاده از فرایند جوشکاری به یکدیگر متصل می گردند. حجم بالایی از خوردگی به صورت گسترده درمی تواند در محل جوش ورق ها ایجاد گردد ( درصورت عدم انتخاب درست از الکترود) و سبب زنگ زدگی و خوردگی گردد. اخیرا با ورود چند شرکت در حوزه تولید واردات مخازن گالوانیزه پیش ساخته یا مخازن گالوانیزه مدولار این مخازن در بازار میتوانند سهم بسیار بالایی را از آن خود کنند. از آنجایی که مخازن گالوانیزه مدولار هیچ گونه جوشی ندارند در نهایت هیچ گونه خوردگی نیز نخواهند داشت. با توجه به بحث زلزله خیز بودن کشور، مخازن پیش ساخته گالوانیزه مقاومت بالایی در برابر زلزله خواهند داشت.

مطالب مرتبط : تانکر سازی | مخزن سازی

کاربرد مخزن گالوانیزه  

از مخزن گالوانیزه در بسیاری از موارد جهت نگهداری و ذخیره آب شرب و غیر شرب در ساختمان های مسکونی، تجاری و کارگاه های تولیدی و.. استفاده می شود. تانکر سازی گالوانیزه جزو قدیمی ترین نمونه های مورد استفاده جهت نگهداری مایعات مختلف می باشد و با این حال با گذشت زمان همچنان بسیار پر کاربرد می باشد.این مخازن را می توان در ابعاد و اشکال هندسی مختلفی طراحی و تولید نمود. با توجه به درخواست مشتری و محل قرار گیری مخزن گالوانیزه ذخیره آب می تواند به صورت افقی، عمودی، مکعبی، استوانه ای و… ساخته شود. البته امکان اجرا و ساخت تانکرها در محل پروژه نیز وجود دارد و می توان با توجه به نقشه درخواستی مشتری مخازن گالوانیزه را در محل مورد نظر و طبق طراحی خاص تولید کرد.

خرید مخزن گالوانیزه  

باید به این نکته هم توجه داشته باشید که به دلیل اینکه در تانکر سازی به روش گالوانیزه با ورق سفید هیچگونه مواد شیمیایی در آن بکار برده نمی شود و دارای پوشش گالوانیزه می باشند نسبت به ورق های سیاه از مقاومت بیشتری در برابر خورندگی برخوردار هستند. و از طرفی نسبت به مخازن استیل قیمت خیلی مناسب تری دارند همچنین در مقایسه با مخازن پلاستیکی استحکام و عمر مفید نسبتا بالاتری دارند.

مزایای استفاده از مخزن گالوانیزه

  • ماندگاری بالای آب بدون تغییر کیفیت آب
  • قابلیت طراحی و ساخت با اشکال مختلف
  • قابلیت طراحی و ساخت در محل پروژه
  • عدم نفوذ نور به داخل مخزن که به همین دلیل باعث ضد جلبک بودن مخزن بدون اضافه کردن هیچگونه ترکیبات شیمیایی می باشد
  • قیمت مناسب نسبت به مخازن استیل
  • خاصیت ضد خورندگی و استحکام بالا
  • خاصیت رسوب زدایی
  • تعمیر و نگهداری آسان و کم هزینه نسبت به مخزن های مشابه

مراحل ساخت مخزن گالوانیزه

برای ساخت این مخزن باید بعد از مشخص کردن ظرفیت و ابعاد مخزن در ابتدا ورق ها و عدسی های مخزن را مونتاژ کرد. بعد از این کار عدسی ها به قسمت لبه زنی ارسال می شوند و در مرحله بعدی دوباره عدسی ها جهت نصب و جوشکاری به روی بدنه به سالن جوشکاری ارسال می گردند و بعد از اتمام کامل جوشکاری در نهایت سایر متعلقات مانند لوله ورود و خروج، دریچه بازدید و درب بر روی مخزن نصب می شود. و در آخرین مرحله بعد از تست و کنترل نهایی به انبار منتقل می شوند.